Bij Catering Lekker Bourgondisch is het verzorgen van buffetten onze passie. Organiseert u een feest of evenement waarbij een goedverzorgd buffet niet kan ontbreken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Iedereen heeft andere voorkeuren wat eten betreft, daarom hebben wij een zeer uitgebreid assortiment. We bieden meerdere Hollandse buffetten aan, maar ook een uitgebreide greep uit de internationale keuken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Indisch buffet, een Grieks buffet, een Italiaans buffet, een Turks buffet, of één van onze andere buffetten. Naast ons vaste aanbod, staan we ook altijd open voor andere ideeën. Ons uitgangspunt is namelijk dat we willen dat u volop kunt genieten en we alle zorgen bij u uit handen kunnen nemen.

Catering bezorging

Aangezien u het waarschijnlijk druk heeft met de overige organisatie van uw feest of evenement, kunnen wij uw catering aan huis bezorgen. Bij al onze pakketten zijn servies en bestek inbegrepen. En de afwas? Die doen wij ook! Na afloop komen wij alles namelijk weer bij u ophalen. We bezorgen onze catering in de gehele regio, van Bergen op Zoom tot ’s Hertogenbosch en daar voorbij. Bij het bespreken van uw catering kunt u doorgeven waar het feest of evenement plaats zal vinden.

Nederlandse keuken

We bieden een uitgebreide keuze aan Hollandse gerechten voor de liefhebbers van de Nederlandse keuken. Ons standaard aanbod aan buffetten is als volgt:

Internationale keuken

Ons team van Catering Lekker Bourgondisch vindt het heerlijk om eten van verschillende keukens te bereiden. Daarom bieden we ook een uitgebreid aanbod aan buffetten uit verschillende keukens aan. Heeft u zelf een voorkeur die hier niet bij staat? Neem dan zeker contact met ons op, mogelijk kunnen wij toch iets speciaal voor u samenstellen.