info@cateringbourgondischlekker.nl
+31168756263

  Evenementen bij

  “De Droom”in Langeweg een gezellig restaurant in West Brabant

  Cateringverzoeken kunnen via de site worden ingediend en worden vervolgens per post afgehandeld!Vroeger toen het nog de enige verbinding was met Zevenbergen was het een chauffeurs café de ouderen onder ons weten het nog wel zo’n lekkere hobbelweg.
  Nu is het een gezellig restaurant waar je voor een leuke prijs heel goed en lekker kunt eten, van een frietje met frikandel tot een heerlijke sliptong met garnituur. En dan de heerlijke snitsels die Marleen nog steeds zelf klaarmaakt een echte slager is ze en blijft ze en dat pak je haar niet af. Als middelpunt van Langeweg leent deze locatie zich heel goed voor echte feestavonden op het grote terras, die er dan ook vaak plaatsvinden en heel druk bezocht worden, en hier ook altijd weer een goed stuk live muziek, waar vind je het nog? Ja, bij Onze Droom!!Cateringverzoeken kunnen via de site worden ingediend en worden vervolgens per post afgehandeld!

  • Ook heeft De Droom een functie voor het dorp Langeweg, voor verenigingen en de jaarlijkse kermis en Carnaval.

  • In het voorjaar begint al regelmatig het gezellige terras vol te lopen met mensen die een fietstocht maken en hier gezellig even een kopje  koffie of fris drinken, of gebruik maken van onze uitgebreide lunchkaart.

  • Ook is onze zaal zeer geschikt om uw verjaardag of bruiloft te vieren, u kunt dan hapjes of buffet uitzoeken bij cateringlekkerbourgondisch.nl  en met ons een afspraak maken over de drankjes, dan hebt u heel veel keuze, compleet verzorgd en thuis blijft het schoon!

  • Om u op de hoogte te houden van al die gezellige avonden vermelden wij het allemaal op deze website van Cateringlekkerbourgondisch.nl dat ook tot ons bedrijf behoort en waar we trots op zijn

  Dentist in Vaughan
  Dentist in Vaughan
  × Bestellen of vragen?